15 Ocak 2009 Perşembe

pdçs-34-biberli-domatesli hellim

çayın yanında sıcak ekmekle ,ekmeği bana bana yenecek vazgeçilmez bir lezzet.
önce hellim peynirlerini dilimleyip,tavada kızartıp bir kenara alıyorum.sonra kalem biberleri parmak parmak doğrayıp,tavada kızarttıktan sonra,doğranmış domatesi ekliyorum ve pişmeye bırakıyorum.piştikten sonra hellimleri de kenarlara diziyorum.en güzel,pastadan börekten bile daha güzel geliyor bana.


4 yorum:

Adsız dedi ki...

canım çok tşk ederim ellerin dert görmesin sağolasın tekrar beklerim
hoşça kal sevgilerimle..
fzehra

sevil dedi ki...

MERHABA Canımcım;
34. Ev sahibemiz olan ZEHRA(FZEHRA.BLOGCU) arkadaşımıza olan destegin ve tarifin için bende Porselen demlik ailesi( http://birdemliksohbet.com ) olarak teşekküre geldim .ELLERİNİZE SAGLIK ENFES OLMUŞ.
BU ARADA benim sitemdede tariflerin resimleri ve senin siteni tanıtarak tarifini aynen yayınlıyorum bilgin olsun iyi haftalar http://birdemliksohbet.com

defneylebirlikte dedi ki...

eline sağlık canım.nefis bişey olmuş bu..

hunerlieller dedi ki...

hellimi hiç böle yapmamıştım.nefis görünüyor.elinize saglık.sevgiler.